nl | fr | eng
3D Laserscanning van de Ezelpoort in Brugge 3D model van het douanekantoor in Sydney 3D Laserscanning van de PALL tunnel 3D Laserscanning van een historisch gebouw te Gent 3D Laserscanning van een villa

Team

Ons 3D-laserscanningsteam heeft een zeer ruime ervaring met scanningsopdrachten en karteringsopdrachten in de bouwkunde, industrie, architectuur, erfgoed en landmeetkunde. Door gebruik te maken van verschillende laserscanners wordt de data efficiƫnt ingewonnen.

Ons 3D-laserscanningsteam voert projecten uit in binnen- en buitenland. Wanneer blijkt dat transportkosten voor materiaal en scanteam dreigen hoog op te lopen, laten wij de scanning ter plaatse uitvoeren door betrouwbare collega's die deze 3d-laserscanning strikt volgens onze strenge specificaties uitvoeren. De verdere verwerking van de scandata nemen wij op onze kantoren voor onze rekening. Op deze manier kunt u wereldwijd beroep doen op onze expertise met betrekking tot de verschillende fases van een 3D-laserscanning project:

  • Nauwkeurige datainwinning met behulp van verschillende laserscanners
  • Verwerking tot een gekleurde 3D puntenwolken
  • Modelleren en opmaken van 2D- en 3D-plannen
  • Maken van animaties en voorstellingen

 

Dankzij de landmeetkundige achtergrond van Teccon, staan wij garant voor nauwkeurige data inwinning en levering van betrouwbare plannen. Onze ervaring met verschillende technieken zoals klassieke landmeetkundige technieken, 3D-laserscanning en mobile mapping zorgen ervoor dat wij u kunnen adviseren over het gebruik van de meest geschikte techniek of combinatie van technieken voor elke toepassing.

Teccon bvba

Adres:
Kleimoer 16
9030 Gent-Mariakerke

Tel. +32 9 380 36 82

E-mail: info@3D-laserscanning.be

btw. BE 0477.414.501
RPR Antwerpen

Meer informatie over Teccon bvba op www.teccon.be

 

Teccon _3Dlaserscanning _team 158

Teccon _3Dlaserscanning _gebouw _team 158